0 Icon_fb_shadow

KOMPOSTUJEME - nová luxusní značka na trhu

075521117e78f5ff4ef35ac063b93d5731b2d838

Nová samolepka pro rozeznávání kvality restaurace
foto: Kokoza

Podívejte se na další fotografie



23.07.2012 07:23

Není samolepka jako samolepka. Vedle michelinské hvězdy, kterou mohou získat jen restaurace výjimečné kvality, a ocenenění šlichtobijce Zdeňka Pohlreicha, který uděluje své ocenění českým restauracím, je další značkou vysoké kvality samolepka KOMPOSTUJEME. Získat ji můžete od organizace Kokoza.


Kristina Řešátková z Kokozy má dobrou zprávu pro všechny, restaurace, které se kompostování obávají: „Je to snadnější, než se zdá. Do restaurací je ideální vermikompostování, kde bioopad zpracují kalifornské žížaly. Tento proces v žádném případě nezapáchá a žížaly z kompostéru nikam neutíkají.  Vermikompostér můžete umístit v zázemí restaurace, na balkoně, na terase nebo přímo v kanceláři.“


Na designový vermikompostér z dílny Kokozy se můžete těšit od září. Na Bio.cz je můžete předobjednávat ve třech barvách již nyní.


Kompost, který získáte, pak mohou v restauracích využít na pěstování všeho, co se v kuchyni může skvěle hodit. Máta, petržel, pažitka, koriandr, tymián a podobné bylinky, které budete mít v nabídce vašeho podniku absolutně čerstvé. Díky kompostu se nemusí bylinky ničím hnojit ani stříkat a provozovny tak získají bio suroviny, po kterých je v restauracích neustále větší poptávka.

První restaurací, která získala samolepku KOMPOSTUJEME, je zdravý fastfood Famagusta.
 


VIDEO: Samolepka Zdeňka Pohlreicha na dveřích restaurace znamená, že v restauraci vaří Bůh :)



Autor: Adéla Kubíčková | Počet přečtení: 5235



0 komentáře


Pro vložení komentáře se přihlaš nebo zaregistruj.